AUDITIE ADDAMS FAMILY


Zin om deel uit te maken van een fantastische groep musicallovers?

Op zoek naar een leuke acteer- of zanguitdaging? Enthousiast om je in te zetten om met een bende nieuwe vrienden een topvoorstelling op poten te zetten? Dan ben je bij Arte del Sueño aan het juiste adres! Wij zijn een musicalgezelschap uit Harelbeke en voor onze productie van The Addams Family (24 voorstellingen in de kerstvakantie van 2020-2021) zijn wij nog op zoek naar een aantal spelers.

Wij zijn op zoek naar mensen die de rol van Rik of Gomez kunnen vertolken. Uitleg over de rol vind je op de rollenfiches. Op zondag 15/12 houden wij een open auditie tussen 12u en 14u.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@artedelsueno.be vóór 10/12. Dan sturen we je meer info over onze werking en wat wij van jou verwachten op de auditie. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


ROLLENFICHES

RIK (LEEFTIJD +18)

  • (kleine) mannelijke zangrol
  • geen dans
  • Rik is de man des huizes en verdient trouw de kost voor zijn gezin. Werkte jarenlang in een bank, maar werkt nu in de bouwsector. Hij was vroeger groot fan van rock & roll, maar die elpees hebben inmiddels plaatsgemaakt voor een eindeloze reeks cd’s van André Rieu. Speelt nu en dan stiekem het spelletje angry birds. Heimelijk is Rik vastgeroest in zijn huwelijk met Bea. Maakt vaak flauwe mopjes waar niemand om lacht.

GOMEZ (LEEFTIJD +18)

  • (grote) mannelijke zangrol
  • dans (tango – eenvoudig)
  • Gomez is een vermaard degenvechter, temperamentvol tangodanser en vurig sigarenroker. In zijn vrije tijd kan hij erg blij worden van crashende speelgoedtreinen en messenwerpen. De ultieme latin-lover van Spaanse adellijke afkomst. Gomez is het gepassioneerde hoofd van de familie, adoreert zijn echtgenote Morticia en is dol op zijn kinderen. Het leven is voor hem een grote speeltuin.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag, of vind je het gewoon leuk om met ons te praten? Neem dan contact op!